Who the f* is 
TFM

“Wij zijn The Free Marketeers!” Schreeuwde Robert, de oprichter van TFM dwars door zijn eigen woonkamer. Ik ben niets meer dan een one man job op dit moment en dat geeft helemaal niks. Mijn naam is Robert de Man, geboren in het midden van het land ongeveer 30 jaar geleden, yes I said it, ondernemer, coach, trainer en piloot. Ik heb een voorliefde voor werken, ondernemen en geld verdienen die ik graag met jullie wil delen. Deze website is ontstaan door een kans in de markt die ik voor mijzelf heb kunnen benutten. Nu wil ik deze ervaring verder delen met ondernemers zoals jij.

Logo The Free Marketeers

Onze missie

Onze missie bestaat uit verschillende elementen. In de eerste plaats om meer zzp’ers meer succes te laten behalen met hun onderneming. Dit doen wij door kansen te bieden en om actief kansen in de markt te vinden. Wij geloven dat er een grote groep zzp’ers bestaat die op zoek is naar meer vrijheid in plaats van meer restrictie. Zo ben ik zelf namelijk ook gestart. The Free Marketeers richt zich op echte kansen die ook bijdragen aan een leven in meer vrijheid.

Onze waardes

1. Vrijheid

In onze keuzes, werk en opdrachtgevers.

2. Overvloed

In tijd, geld en geluk

3. Voorruitgang

In zaken, relaties en ontwikkeling.

Onze belofte

Wij beloven iedere klant een maximale ondersteuning in zijn of haar proces naar meer en beter werk. Niets moet, alles mag, zolang jij maar waarde haalt uit de deal. Wij beloven betrouwbaarheid namelijk dat de kansen die wij hebben gevonden, uitvoerig zijn getest. Enkel en alleen deals die ik zelf heb getest, komen op mijn website te staan. Ik beloof je dat je waarde haalt, anders doe ik mijn werk niet goed.

Wij beloven transparant te zijn over alles in onze onderneming. Toen ik begon te werken in de horeca, vond ik een leuke tekst in onze menukaart namelijk:”Nootjes? Gewoon vragen. “ Hetzelfde wil ik hier graag verder laten leven. Heb je iets nodig, zit je met een vraag, moet je even iets kwijt, heb je een klacht, wil je mijn nummer? gewoon vragen. Ik ben er om jou te helpen. Als laatste beloven wij oplossingen. Wij zoeken met je mee als je vast zit. En wij hebben kant en klare oplossingen beschikbaar voor de meest uiteenlopende problemen. Je business is geen probleem, het is iets fantastisch moois. Het is van jou. Laat ons je helpen om te groeien.

The Free Marketeers
is een onderdeel van:

De Man Projecten
Madagaskarstraat 12
1339RE Almere
KVK: 72985011
BTW: NL202883371B02
Tel: 0640036789
email: info@thefreemarketeers.nl